KREU
   
PROFILI I KOMPANISE
   
PRODUKTET TONA
   
PARTNERET
   
GALERI
   
TE REJAT
   
KONTAKT
 
  
KREU
PROFILI I KOMPANISE
TE REJAT
31/05/2011
Se shpejti do publikojme te rejat e Firmes........
Se shpejti do publikojme te rejat e Fir...  vazhdon...
12/01/2011
Certifikim
Biap u certifikua.........  vazhdon...
Arkiva e tė rejave

Karton

LDPE

THASE

QESE

B.I.A.P shpk

Kompania B.I.A.P.Shpk është inisiativë e një grupi miqsh italo-shqiptarë të cilët operonin në Itali dhe Shqipëri në fusha të ndryshme biznesi që nuk kishin asnjë gjë të përbashkët me riciklimin.
Ky projekt ka nisur që në pranverën e vitit 2005 duke studjuar disa aktivitete të ngjashme në Itali ,Greqi, etj.

Emri i shoqërisë u vendos pas një gare midis krijuesve të saj dhe ka kuptimin

B.  BIOECOLOGICO     I .  ITALO         A .  ALBANESE        P.  PROGETTO

Shoqëria është krijuar pas gati 2 vjetë studimesh dhe vëzhgimesh në terren dhe është regjistruar më 28.09.2006 me vendim Gjykate të rrethit Tiranë Nr 36978 nga bashkëpronarët  dhe aksionerët italo-shqiptarë me objekt veprimtarie: import, eksport, grumbullim, pastrim, përpunim, riciklim kartoni, letër, plastikë, dru, qelq, hekur dhe mbetje urbane.

Ajo aderon në Dhomën e Tregëtisë së Republikës së Shqipërisë si anëtare e saj që nga 09.01.07 gjithashtu  është e pajisur me leje mjedisore nga Ministria e Mjedisit për grumbullim, seleksionim, presim mbetjesh të letrës së kartonit, plastikës dhe eksport mbetjesh.....

Ministria e Financave e ka pajisur me çertifikatë regjistrimi NIPT K62203012S....Lexo me shume...


REGJISTROHUNI
PĖRDORUESI
Fjalėkalim
      
NDRYSHONI FJALĖKALIMIN
BULETINĖ
E-mail
REGJISTRO  >>      
SHFAQJA PARAPRAKE E GALERISE